Retourbeleid

Je kunt je aankoop ruilen of retourneren tot 14 na leverdatum.

 

 Veel gestelde vragen

  • Is retourneren gratis?

Retourzendingen zijn op eigen kosten, afhankelijk van de koerier en het land van waaruit u uw pakket terugstuurt.

 

  • Wat zijn de retourvoorwaarden?

Ons retourbeleid garandeert dat u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder enige reden kunt retourneren.

Items moeten aan ons worden geretourneerd in een ongedragen en ongewassen toestand, geschikt voor wederverkoop met labels die nog steeds zijn bevestigd.

Verzendkosten zijn gratis voor bestellingen uit Nederland en Belgie.

 

- Hoe lang duurt het om een product om te ruilen?

Als u aangeeft dat u een product wilt ruilen in onze retourportaal, zullen we hier onmiddellijk aan werken. Het proces duurt enkele werkdagen.

 

- Wat kan ik doen als mijn omruil product niet langer beschikbaar is?

Vraag het klantenservice team over de mogelijkheden. We zullen u een update geven wanneer we verwachten het product te kunnen leveren. Als u al uw terugkeer hebt gemaakt en het product uitverkocht, nemen we contact met u op en werken wij met u samen om een oplossing te vinden.

 

- Wat moet ik doen als een product defect is of beschadigd is?

Helaas gebeurt het soms dat een product wordt beschadigd tijdens verzending of productie. We willen dit dan ook graag oplossen. Stuur een bericht naar info@p86men.nl met een foto van de klacht. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk met u samenwerken om een oplossing te vinden.

 

- Wat moet ik doen als ik mijn bestelling buiten de retourperiode wil retourneren?

Als er 14 dagen zijn verstreken sinds het moment dat uw aankoop is geleverd, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Wij streven ernaar dat onze reglement wordt gehandhaafd.

 

- Hoe lang duurt een restitutie?

We doen ons best om retourneren zo snel mogelijk te verwerken. Na ontvangst van uw terugkeer in ons magazijn verstrekken we het binnen 14 dagen. Op je track en trace dat je ontvangt met je retourzending kun je zien wanneer het pakket is aangekomen in ons magazijn.

Nadat de restitutie is voldaan, ontvangt u een bericht.